H.S.V. De Kampioen
Transponder MyLaps

De ProChip FLEX-transponder zijn bij MYLAPS te koop in combinatie met een abonnement (https://speedhiveshop.mylaps.com/active-sports.html).

De transponders zijn NIET OPLAADBAAR. Bij een lege batterij tijdens een lopend abonnement kan je bij MyLaps kostenloos je chip omwisselen voor een nieuwe.


Activatie ProChip FLEX bij MYLAPS:
Om het abonnement op de transponder te activeren moet de chip op een USB-poort van een Windows-computer worden aangesloten en de ProChip FLEX Manager software van MYLAPS geïnstalleerd worden. Binnen de software kan het abonnement geactiveerd/verlengd worden en de batterijstatus van de transponder worden gecontroleerd.


Registratie transponders bij MijnKNWU:
Naast dat de chip (of eigenlijk het abonnement op de transponder) bij MYLAPS geactiveerd moet worden, moet de transponder ook in MijnKNWU geregistreerd worden zodat je in de uitslag van wedstrijden aan de juiste chip gekoppeld wordt. 

De meest voorkomende reden dat een chip niet werkt is een verlopen of niet-geactiveerd abonnement of een lege batterij. 

  • Clubaanbieding nieuwe leden:
  • Nieuwe jeugdrenners kunnen een vaste eigen chip lenen tegen een vergoeding van € 15,- voor het 1e jaar en € 10,-  voor het 2e jaar (kalenderjaar).
  • In verband met het mogelijk zoekraken of niet retour inleveren betaalt de ouder € 50,- als borg per chip, bij inleveren wordt de jaarvergoeding ingehouden op de borg, dus na 1 jaar: € 35,- retour, na 2 jaar: € 25,- retour.
  • Na het 2e jaar moet je een eigen chip aanschaffen
  • Wij garanderen werking en eventuele vervanging bij defect, dus full-service.

Wil je een transponder chip lenen via de club, meld je dan aan via dit e-mailadres: hsvk-chip@xs4all.nl.

 

Transponder MyLaps