Clubkampioenschap

Zondag werd er gereden om het clubkampioenschap. Helaas was het wederom slecht weer,hetgeen inhield dat er slecht 19 stoere kampioensleden aan de start stonden voor de rit in hun eigen categorie en de finale naar het algeheel kampioenschap 2018.
 
Het klein aantal renners hield niet in dat er niet gereden werd. Snelheden van rond de 50 kilometer in het uur werd haast gewoon,hetgeen een aantal wel erg snel vonden.
 
Bij de Nieuwelingen ging de titel Clubkampioen naar Niels Reemeijer. Niels eindigde voor Jay Huissen en Maup van Gerwen. Deze laatste kreeg de bronzen medaille. Sven Edam tekende voor de vierde en Joeke Mulligen voor een vijfde stek.
Bij de 50+ plus helaas maar twee deelnemers. De kersverse voorzitter Sep Visser tekende voor een eerste plaats en Jan de Vreede voor de tweede.
 
De koers bij de 40+ werd gewonnen door Robert Zoetmulder die voor Melvin Werkhoven en Marcel Schagen de eerste plaats pakte. Vincent v.d. Kraan tekende voor een vierde stek.
 
Bij de groep Overige waren er zes deelnemers met de uiteindelijke winnaar Paul den Edel. Hij wist kampioen te worden voor Pim Hackman, Robert Serraris, Wesley Hollenberg, Doke de Jong en Niels van Vliet.
 
Daarna kon er doorgereden worden voor het algeheel kampioenschap hetgeen vier renners deden. De uitslag van deze verlengde koers is
                                       1 Paul den Edel
                                       2 Pim Hackman
                                       3 Robert Serraris
                                       4 Sep Visser
 
H.S.V. de Kampioen wielrennen