Jeugdtraining

Het seizoen voor de jeugd begint officieel met de ingang van de zomertijd en eindigt meestal in de eerste week van oktober met de sluitingsritten en de prijsuitreikingen van het afgelopen seizoen. In de winterperiode doen we even een stap op de plaats, maar medio januari beginnen de nieuwelingen samen met de junioren met duurtrainingen om zo hun conditie weer omhoog te brengen.

In het seizoen wordt er op de dinsdag en de donderdagavond getraind op ons eigen geheel afgesloten parcours.  De trainingen staan onder leiding van vier gediplomeerde trainers met hun assistenten. De afgelopen jaren hebben wij tevens geprobeerd om eens in de maand een training op de bult te organiseren en in principe iedere maand een tijdrit. Deze laatste wordt weer op het eigen circuit gehouden.

Wij als jeugdbestuur organiseren ieder seizoen diverse wedstrijden voor de jeugd uit de regio of uit het gehele land. Afgelopen jaren hebben wij diverse landelijke jeugdtoernooien georganiseerd met ongeveer 400 deelnemers. Tevens organiseren wij de clubkampioenschappen waar in iedere categorie een clubkampioen uit naar voren komt.

Aan het begin van ieder seizoen krijgt iedere renner een lijst van geselecteerde wedstrijden, waar hij of zij vrijblijvend voor kan inschrijven. Een groot aantal van deze wedstrijden tellen weer meer voor het prestigeklassement dat over het hele seizoen wordt bijgehouden, met een mooie prijs aan het einde van het seizoen.

Heeft U interesse om Uw zoon of dochter te laten kennis maken met de wielersport aarzel dan niet en neem contact op met een van de onderstaande jeugdbestuursleden.


Jeugdbegeleiders
Edwin Fonck
Jorn v.d. Putte
Robert Zoetmulder
Remco Edam
Robbie Bruins
Vincent van der Kraan
Marcel Schagen
Joris Schenkels
Roeland Schenkels
Begeleiders Nieuwelingen/ junioren
   Remco Edam
  Patrick van Gerwen
 
Jeugdtrainers
Dirk Dijksman    
     
Jeugdbestuur
Voorzitter vacant    
Secretaris  Marlou Huissen 023-5451661 jeugdsecretariaat@hsvdekampioen.nl
Penningmeester vacant    
Lid Remco Edam 0654293569  
Lid Robert Zoetmulder    
Lid veldrijden Peter van Roode   hsvdekampioenveldrijtraining@gmail.com
Lid      

H.S.V. de Kampioen jeugdwielrennen